wat kost een doula - doula in brabant

Hi, ik ben Marjo

En dit is mijn verhaal. 

Moeder van drie kleintjes, Doula, geboortecoach, masseuse

"Ik had van te voren nooit gedacht dat je je zo sterk en krachtig kon voelen!"

- Marjo

Bevallen vind ik magisch

Ik ben moeder van drie kleine kindjes, en bevallen vind ik magisch. Ik had van te voren nooit gedacht dat een zwangerschap, bevallen en de periode daarna, je leven zo op z’n kop kan zetten. Ik heb zelf drie prachtige badbevallingen thuis gehad. Ik had de kennis, en een fijn geboorteteam. Maar op het moment dat mijn eerste dochter geboren was, merkte ik pas hoeveel indruk een bevalling maakt op het leven van een vrouw. Ik had nooit kunnen bedenken dat je je zo sterk en krachtig  kon voelen. Maar ook dat je deze ervaring de rest van je leven met je meedraagt. Je gaat dit nooit vergeten. En ja, je denkt er echt nog heel vaak aan terug. Ik haal zelf zoveel kracht uit de geboortes van mijn kinderen, en dat gun ik jou ook.

"Ik doe dit werk echt met zoveel liefde en plezier"

Het groeien van een baby in een buik, en hoe een vrouw een kindje ter wereld kan brengen. Ik heb dit van kleins af aan al magisch gevonden. Na de middelbare school ben ik heel veilig de HBO opleiding Social Work gaan volgen. Ik was er mentaal nog niet klaar voor om ver weg verloskunde te gaan studeren. Na het afronden van m’n studie ben ik gaan werken, maar het werken rondom zwangerschap en geboorte bleef kriebelen. Ik ben toen de opleiding tot Doula gaan volgen, en hier heb ik tot op de dag van vandaag nog geen seconde spijt van gehad. Dat ik gewoon de eer heb om aanstaande ouders voor te bereiden op de geboorte van hun kindje, en dat ik het voorrecht heb om bij de geboorte te mogen zijn, dat is toch fantastisch. Ik doe dit werk ook echt met  zoveel liefde en plezier en ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.

wat kost een geboortecursus - privé zwangerschapscursus

Wat leuke weetjes over mij

Ben je er klaar voor?

Dan zie ik je snel​, Liefs marjo