Zwangerschapsmassage

Ontspanning . rust . happy mom . relax moment

Iedere baby verdient een ontspannen moeder

Als je zwanger bent, gebeurt er ontzettend veel in je lijf, en je lichaam verandert snel. Een zwangerschapsmassage is een heerlijk ontspanningsmoment voor jou als moeder en voor je baby in je buik. We leven op dit moment in een drukke en hectische tijd, waarin alles maar doorgaat. Daardoor kan het lastig zijn om te ontspannen en bewust stil te staan bij je zwangerschap en je veranderende lichaam. Een zwangerschapsmassage kan je hierbij helpen. Doormiddel van een massage kan je echt even ontspannen, je eigen lichaam weer voelen en in contact komen met je baby. Je gedachten in je hoofd komen tot rust en jij kan heerlijk zakken in je lijf. Dat helpt je in je zwangerschap, straks tijdens de bevalling en het moederschap.  Je bent maar zo kort in je leven zwanger, hoe fijn is het dan om daar bewust bij stil te staan.

wat zijn de voordelen van een zwangerschapsmassage?

Behalve een onstpannende werking heeft een massage nog meer voordelen voor het zwangere lichaam, namelijk;

wat is de taak van een doula / wat doet een doula
Foto: Maan Photography

Ontspannen, maar wat nog meer?

De zwangerschapsmassages die ik geef, zijn specifiek gericht op het lichaam van een zwangere vrouw. Een fijne massage die de ontspanning bevordert en stress vermindert. Door een massage kom je echt weer even bij jezelf. De massages worden gegeven in de fijne, warme plek in Breda. Hier  mag ik gebruik maken van een heerlijke tafel, waar de kussens bij de buik en de borsten uit gehaald kunnen worden. Je kan op deze tafel genieten van een massage liggend op je buik of op je zij, net wat jij het liefste hebt.  Op deze manier kan ik ervoor zorgen dat jij je kan overgeven aan de totale ontspanning, en echt even kan genieten van dit moment voor jezelf.

Ben je al mama en ben je toe aan een moment voor jezelf? Ook dan ben je bij mij van harte welkom voor een mama massage. Tijdens een mama massage heb jij een heerlijk moment voor jezelf. Een moment om even de dagelijkse beslommeringen los te laten en echt even tot jezelf te komen. Bij deze massage laat ik de buikdeel in de tafel zitten zodat jij ook heerlijk kan genieten van je massag

wat kost een zwangerschapsmassage / hoe lang is een zwangerschapsmassage

MASSAGE 50 MINUTEN

  • een moment voor jezelf
  • voorgesprek
  • ontspanningsmassage *
  •  warme thee

€65,00

* een massage bestaat uit het masseren van je rug, nek en schouders en je benen aan de achterkant

MASSAGE 70 MINUTEN

  • een moment voor jezelf
  • voorgesprek
  • ontspanningsmassage *
  • warme thee

€85,00

* een massage bestaat uit het masseren van je rug, nek en schouders, je benen aan de achterkant en aan de voorkant

Gun jij...

... jezelf een heerlijk relax moment?

Plan snel een afspraak.